13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osapooled kinnistasid arstide koolitustellimuse

Sotsiaalminister Jaak Aab, Eesti Arstide Liidu president Andres Kork ja Tartu ülikooli arstiteaduskonna dekaan Toomas Asser kirjutasid 3. veebruaril alla konsensusdokumendi, kus on kirjas prognoos riiklikust tellimusest arstiteaduskonna üliõpilaste vastuvõtu osas aastateks 2006–2010.

Sotsiaalminister Jaak Aab- Eesti Arstide Liidu president AndresKork ja Tartu ülikooli arstiteaduskonna dekaan Toomas Asserkirjutasid 3. veebruaril alla konsensusdokumendi- kus on kirjasprognoos riiklikust tellimusest arstiteaduskonna üliõpilastevastuvõtu osas aastateks 2006-2010.

Sotsiaalministeeriumi teatel on taolise ühisdokumendi eesmärkkindlustada arstide riikliku koolitustellimuse stabiilsus- mistagaks tervishoiuteenuste senisel tasemel hoidmise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099