13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiu sotsiaaltöötajad punuvad koostöövõrku

30. jaanuaril toimus Eesti Tervishoiu Sotsiaaltöötajate Assotsiatsiooni (ETSA) aastakoosolek Pärnu haiglas. Ühing koondab inimesi, kes on seotud tervishoiu sotsiaaltööga ning huvitatud selle arendamisest.

30. jaanuaril toimus Eesti Tervishoiu SotsiaaltöötajateAssotsiatsiooni (ETSA) aastakoosolek Pärnu haiglas. Ühing koondabinimesi- kes on seotud tervishoiu sotsiaaltööga ning huvitatudselle arendamisest.

Kokkusaamise esimeses osas tegi ühingu juhatuse liige- Pärnuhaigla psühhiaatriakliiniku sotsiaaltöötaja Kadri Eenraid ülevaateeelmisel aastal toimunust: kevadseminar Tallinna Vaimse TerviseKeskuses- traditsiooniks kujunenud suvepäevad Kiidjärvel-sügisseminar Tartu Vaimse Tervise Keskuses- juhatusekoosolekud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099