13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi haigla otsib uut juhti kirurgiakliinikule

SA Viljandi Haigla on välja kuulutanud avaliku konkursi kirurgiakliiniku ülemarsti leidmiseks. Senine ülemarst, Viljandi haiglas 15 aastat töötanud Peep Kortspärn esitas 27. jaanuaril lahkumisavalduse.

SA Viljandi Haigla on välja kuulutanud avaliku konkursikirurgiakliiniku ülemarsti leidmiseks. Senine ülemarst- Viljandihaiglas 15 aastat töötanud Peep Kortspärn esitas 27. jaanuarillahkumisavalduse- teatas haigla.

Peep Kortspärna sõnul on tema lahkumise põhjused sügavaltisiklikud ning ta ei soovi neid avalikult lähemalt kommenteerida-märgiti pressiteates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099