27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamik Ameerika patsiente otsivad terviseteavet internetist

Kuigi Ameerika Ühendriikide patsiendid usaldavad oma arsti, otsivad nad kõigepealt infot haiguste kohta internetist, leiti suures üleriigilises uuringus.

Kuigi Ameerika Ühendriikide patsiendid usaldavad oma arsti-otsivad nad kõigepealt infot haiguste kohta internetist- leitisuures üleriigilises uuringus- mille tulemused avaldati ajakirjasArchives of Internal Medicine.

“Tänu interneti kasutuselevõtule- telemeditsiini rakendamiseleja terviseteabe laiemale kajastamisele meedias on see taustsüsteem-mille raames patsiendid hangivad terviseteavet- märgatavaltmuutunud-” kirjutasid uuringu juht dr Bradford Hesse ja temakaastöötajad uurimistöö kokkuvõttes- vahendas väljaanne MedicalMarketing amp; Media.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708