27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglad lastakse apteekide ligi

Riigikogu sotsiaalkomisjoni menetluses oleva eelnõu järgi soovivad koalitsiooni erakonnad lubada haiglatel olla apteegi osanikuks või aktsionäriks.

Riigikogu sotsiaalkomisjoni menetluses oleva eelnõu järgisoovivad koalitsiooni erakonnad lubada haiglatel olla apteegiosanikuks või aktsionäriks.

Reformierakond algatas 26. jaanuaril riigikogus ravimiseaduse §42 lõike 4 muutmise seaduse eelnõu- mille järgi haigla pidaja -aktsiaselts või sihtasutus - saaks olla üldapteegi võiveterinaarapteegi tegevusluba omava eraõigusliku juriidilise isikuosanikuks või aktsionäriks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099