27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JUHTKIRI:

Spekulatsioon, spekulatsioon

<strong>Spekulatsioon- spekulatsioon</strong>

Eesti Arstide Liidu president ja poliitik Andres Kork on ennegisilma jäänud inimesena- kes huvitavate ja kohati üsna ristipidisteideedega lagedale tuleb. Korgi riigikogu-poliitikas kaasa lüüesjuhtus ju päris mitmel korral- et tema väljaöeldu ei pruukinud justväga haakuda erakonnakaaslaste jutuga ning viimased asusid ennastkohe distantseerima. Ning konkurentpoliitikud said end päriskenasti lõbustada ja välja elada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708