27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Operatsioonijäätmed hävitab Tartu firma

Tartus asuv jäätmekäitlusfirma AS Epler Lorenz alustab operatsioonijäätmete utiliseerimist, jäätmete põletamisel kasutatakse ELi jäätmepõletusdirektiivile vastavat põletusseadet, mille sarnast Eestis praegu pole.

Tartus asuv jäätmekäitlusfirma AS Epler amp; Lorenz alustaboperatsioonijäätmete utiliseerimist.<br />Jäätmete põletamisel kasutab Tartu firma Euroopa Liidujäätmepõletusdirektiivile vastavat põletusseadet- mille sarnastEestis praegu pole.

Epler amp; Lorenzi juhataja Janis Lorenz ütles- et nädal tagasipaigaldas ja häälestas põletusseadme tarnija firma suitsugaasidemõõteaparatuuri. Suitsugaaside mõõtmised tegi katsepõletuste käigusrahvusvaheliselt akrediteeritud välisfirma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099