27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Professor Lembit Allikmets sai riigilt preemia

Pikaajalise tulemusliku teadus- ja arendustöö eest määras valitsus 300 000 krooni suurused riigi teaduspreemiad Tartu ülikooli emeriitprofessorile ja arstiteadlasele Lembit Allikmetsale ning akadeemik Mihkel Veidermale.

Aastapreemiate osas jäeti arstiteaduse valdkonnas preemia väljaandmata vastava tasemega teadustööde puudumise tõttu.

500 000 krooni suuruse riigi teaduspreemia pälvis Ago Samosonijuhitavale teaduskollektiivile ülikiire proovirotatsiooni tehnikaarendamise teadustöö eest. Keemilise ja bioloogilise füüsikainstituudi teaduskollektiivi kuuluvad veel Tiit Tuherm- Jaan Past-Andres Reinhold ja Tiit Anupõld- teatas BNSile valitsusepressiesindaja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708