27. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VESTLUSRING: ravimitootjad juurutavad häid turundustavasid

Euroopa ravimitootjad koostöös arstidega on nii seadustega kui ühise eetikakoodeksiga piiranud arstidele meelehea ja meelelahutuse pakkumist. Ravimitootjate ja arstide esindajad arutasid vestlusringis, mida ja miks tuleb turundustavades muuta Eestis.

Euroopa ravimitootjad koostöös arstidega on nii seadustega kuiühise eetikakoodeksiga piiranud arstidele meelehea ja meelelahutusepakkumist. Ravimitootjate ja arstide esindajad arutasidvestlusringis- mida ja miks tuleb turundustavades muuta Eestis.

Vestlusringis osalesid Eesti Arstide Liidu juhatuse liige ToomasKariis- Rahvusvaheliste Ravimitootjate Liidu Eestis (RRLE)esindaja- AstraZeneca Eesti filiaali juhataja Mart Levo- RRLEprojektijuht Mari Levo- Eesti Geneeriliste Ravimite Liidu (EGRAL)kommunikatsioonijuht Risto Kukk- Nycomedi Baltimaade müügi- jaturundusjuht Kalle Känd- Grindeks Eesti filiaali juhataja KarmoKalda ning Bristol-Myers Squibb Eesti filiaali tegevdirektor CarinaTruuverk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708