13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JUHTKIRI

Linnugripi-failid kasvatavad virna

<strong>Linnugripi-failid kasvatavad virna</strong>

On möödas umbes pool aastat sellest- kui tegin endale virtuaalsedokumentide kausta nimega “linnugripp”. Jah- millalgi mulluaugustis see sündis. Tagantjärgi ei mäletagi enam- miks ma nõndatoimisin. Igatahes esimeste uudiste geograafia - Põhja-Korea-Novosibirsk- Kasahstan- Tšeljabinsk - tundus nii elulaadilt kuivahemaalt turvaliselt kauge.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708