13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaasasündinud südamerikkega rasedad vajavad meedikute suuremat tähelepanu

Briti arstid rõhutavad vajadust hoolitseda paremini rasedate eest, kellel esineb mõni kaasasündinud südamerike, kirjutab BBC ajakirjas British Medical Journal avaldatud artiklile tuginedes.

Briti arstid rõhutavad vajadust hoolitseda paremini rasedateeest- kellel esineb mõni kaasasündinud südamerike- kirjutab BBCajakirjas British Medical Journal avaldatud artikliletuginedes.

Kaasasündinud südamehaigusega naisi ähvardab teistest naistestsada korda suurem tõenäosus raseduse ajal haiguse tõttu surra-ütlevad oma raportis Londonist pärit Michael Gatzoulis ja temakaastöötajad. Royal Brompton Hospitalis töötava- kardioloogiale jatäiskasvanute kaasasündinud südameriketele spetsialiseerunudprofessor Gatzoulise hinnangul elab Ühendkuningriikides üle 125 000kaasasündinud südamerikkega naise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099