13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Töövarjuna hambaravis

“Eks kõige jubedam oligi vist hamba väljatõmbamine. Siis oli ikka verd ka näha...” tunnistab Anna Vasli Räpina Ühisgümnaasiumi Xb klassist, kes veetis terve pika päeva hambaarsti kabinetis. Töövarjuna.

“Eks kõige jubedam oligi vist hamba väljatõmbamine. Siis oliikka verd ka näha...” tunnistab Anna Vasli Räpina ÜhisgümnaasiumiXb klassist- kes veetis terve pika päeva hambaarsti kabinetis.Töövarjuna.

Kui koolis majandusõppe tunnis pakuti välja võimalus minna n-ötöövarjuks- siis Anna jutu järgi oli tal kohe esimene mõte- etläheks hambaarsti tööd seirama. “See tundus igatahes huvitav.Tavaliselt ju sinna hambaarsti juurde ise ei minda. Ikkakardetakse.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708