13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reet Kuningas ravib sõdurpoiste hambaid

Pärnu hambaarst Reet Kuningas ravib kolm korda nädalas ka sealse üksiku jalaväepataljoni ajateenijate hambaid, kogenud silm oskab vahel hammaste seisundi järgi ära öelda, kust piirkonnast on noormees aega teenima tulnud.

Pärnu hambaarst Reet Kuningas ravib kolm korda nädalas ka sealseüksiku jalaväepataljoni ajateenijate hambaid- kogenud silm oskabvahel hammaste seisundi järgi ära öelda- kust piirkonnast onnoormees aega teenima tulnud.

Tartlaste puhul annab näiteks tunda- et piirkonnas on paljuhambaarste - noormeeste hambad on rohkem korras- ravis on tundajärjepidevust. Ida-Virumaal on lugu vastupidine- paljudel jätabravi soovida. Läänemaal ei tundu samuti arste jätkuvat- samas on tasealtkandi poistel näinud väga ilusat tööd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708