13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väheinvasiivne lingulõikus päästab naised piinlikust tervisehädast

Ülle Kadastik on kliinikumi naistekliinikus ravinud naistel uriinipidamatust lingulõikusega juba viis aastat. Kust asi alguse sai, miks tehakse naistekliinikus uroloogilise suunitlusega protseduuri ja milles see täpsemalt seisneb, räägib ta alljärgnevas intervjuus.

Ülle Kadastik on Tartu ülikooli kliinikumi naistekliinikusravinud naistel uriinipidamatust lingulõikusega juba viis aastat.Kust asi alguse sai- miks tehakse naistekliinikus uroloogilisesuunitlusega protseduuri ja milles see täpsemalt seisneb- räägib drKadastik alljärgnevas intervjuus.

<br /><strong>Miks te lingulõikusi tegema hakkasite? Kas see pole rohkemuroloogide rida?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099