13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valitsus andis hoogu katseklaasilastele

Valitsus toetas koalitsioonierakondade algatatud kunstliku viljastamise ja embrüokaitse seaduse muudatusi.

Valitsus toetas koalitsioonierakondade algatatud kunstlikuviljastamise ja embrüokaitse seaduse muudatusi- teatas valitsusepressitalitus möödunud neljapäeval.

Seaduseelnõuga (835 SE) lisatava paragrahvi “Kehaväliseviljastamise protseduuride ravimikulude hüvitamine” eesmärk onsuurendada sündivust nende lasteta paaride osas- kellel puudubvõimalus loomulikul teel lapsi saada- kuid kellel kunstlikuviljastamise protseduuri kasutamine on piiratud materiaalsetevõimaluste tõttu- vahendas valitsuse pressitalitus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099