14. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pensionärid ootel

Sotsiaalministeeriumi andmetel on üle 65-aastaseid arste Eestis kokku 1006. Neist 201 ei tööta tervishoiusüsteemis- ülejäänutest paljud töötavad lepinguga või teevad mõnenädalasi projekte ehk ei ole pidevalt hõivatud.

Pensionil arstide abiväega arvestab riik juhuks- kui puhkevagripipandeemia puhul läheb vaja praegusest rohkemtervishoiutöötajaid.

Tervishoiuameti katastroofimeditsiini büroo juhataja MihkelTamme koostatud gripipandeemia analüüsi järgi nakatuks inimeseltinimesele levivasse kõrgpatogeensesse gripiviirusesse 25 protsentirahvastikust- pandeemia kestaks Eestis hinnanguliselt kaheksanädalat- kusjuures hospitaliseerimist vajaks nimetatud aja jooksul5435 haigestunut- nagu kirjutas Eesti Ekspress.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099