27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti arst juhib IUSTI Euroopa nõukogu

Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Rahvusvahelise Ühingu (IUSTI) Euroopa osakonna nõukogu juhib alates veebruarist Tartu ülikooli kliinikumi arst-õppejõud Airi Põder.

Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Rahvusvahelise Ühingu(IUSTI) Euroopa osakonna nõukogu juhib alates veebruarist Tartuülikooli kliinikumi arst-õppejõud Airi Põder. Eelmine nõukoguesimees- Austria dermatoveneroloog professor Angelika Stary valitimöödunud aastal IUSTI presidendiks.

Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühing (STLIEÜ)teadussekretäri Anneli Uusküla teatel asutati IUSTI 1923. aastaleesmärgiga teha rahvusvahelist koostööd võitlemisel seksuaalseltlevivate infektsioonidega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099