27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti haiglaapteekrid omandasid konverentsil Taani kogemust

Eesti Haiglaapteekrite Seltsi (EHAS) järjekorras juba 11. kevadkonverents sai teoks 3. ja 4. märtsil Võru Kubija hotelli tervise- ja konverentsikeskuses.

Eesti Haiglaapteekrite Seltsi (EHAS) järjekorras juba 11.kevadkonverents sai teoks 3. ja 4. märtsil Võru Kubija hotellitervise- ja konverentsikeskuses. Tavakohaselt oli ka seekordkonverentsi ettekandjate seas väliskülaline. Kahe loenguga esinesTaani praktilise farmaatsia kolledži õppejõud Gert Petersen.

Kuna osa meie apteekreist ei valda piisavalt inglise keelt jamõnel puudub see oskus sootuks- on seni kasutatud tõlget. Kahjukskulutab see kallist konverentsiaega- sünkroontõlge on kallis-sageli ebatäpne ja hajutab kuulajate tähelepanu. Esmakordseltkasutati sedapuhku slaidide eestikeelseid tõlkeid- nii said kõikkuulajad ettekandest piisavalt tõese ettekujutuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099