27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ratsutamisteraapia Selts alustas tegevust

Sellest kevadest alustas tegevust Eesti Ratsutamisteraapia Selts, mis koondab Eestis tegutsevaid diplomeeritud ratsutamisterapeute ja erivajadustega inimeste ratsutamise instruktoreid.

Sellest kevadest alustas tegevust Eesti RatsutamisteraapiaSelts- mis koondab Eestis tegutsevaid diplomeeritudratsutamisterapeute ja erivajadustega inimeste ratsutamiseinstruktoreid. Seltsi põhieesmärk on edendada ratsutamisteraapiatEestis ning aidata leida abivajajail tee ratsutamisteraapiajuurde.

Seltsi esimees on Kadri Keerd. Tema jutu järgi sobibratsutamisteraapia erinevas eas inimestele ja väga erinevateprobleemide korral: neuroloogilised probleemid- psühholoogilisearengu häired- söömishäired- käitumis-ja tundeeluhäired-meeleoluhäired- vaimne alaareng- nägemishäired- kuulmis- jakõnehäired ning paljud teised haigused ja seisundid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708