27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suitsuvaba haigla võimalikkusest Soome Seinäjoki keskhaigla näitel

Suitsuvaba haigla poliitika ellurakendamine on pikaajaline protsess, kuid järjekindlus annab häid tulemusi, nagu veendusime tänavu jaanuaris Kesk-Soomes Seinäjoki keskhaiglat külastades.

Suitsuvaba haigla poliitika ellurakendamine on pikaajalineprotsess- kuid järjekindlus annab häid tulemusi- nagu veendusimetänavu jaanuaris Kesk-Soomes Seinäjoki keskhaiglat külastades.

Seinäjoki keskhaiglat Lõuna-Pohjanmaa haiglapiirkonnas külastasviis esindajat Eesti Tervist Edendavate Haiglate (TEH)Võrgustikust. Lisaks allakirjutanule Tartu ülikooli kliinikumikopsukliiniku kopsuarst ja suitsetamisest loobujate (SL) nõustajaÜlle Ani- TÜK lastekliiniku ülemõde Ülle Pant- Põlva haigla ülemõdeAili Tilgre ning Rapla maakonnahaigla sisearst ja SL nõustaja MariPõld.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099