27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu aastakonverents otsib sobilikku koostöövormi

Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree korraldab tänavu juba kolmandat aastakonverentsi. 12. aprillil Atlantise konverentsikeskuses toimuva ürituse teemaks on “Tervishoid Tartus – tervishoiu ja sotsiaalhoolekande koostöö”.

Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kreekorraldab tänavu juba kolmandat aastakonverentsi. 12. aprillilAtlantise konverentsikeskuses toimuva ürituse teemaks on“Tervishoid Tartus - tervishoiu ja sotsiaalhoolekande koostöö”.

Aastakonverentsi idee sündis tahtmisest anda teada- etomavalitsus on tervishoiusüsteemile koostööpartner. “See onvõimalus kuulata teisi ja ka ise rääkida. Kui on tulemusi- mida omavaldkonnast esitada- siis miks mitte seda teha ja kasutada selleksjust aastakonverentsi-” nendib püsimatu natuuriga alati uutelevõimalustele avatud Sirje Kree. “Ilmselt mulle lihtsalt meeldiborganiseerida ja korraldada- inimestega suhelda. Tahanmeeleheitlikult kogu aeg midagi paremaks teha ja muutustes osalineolla.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099