10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abiminister sai kulumudelist veenmisjõudu

Abiminister Peeter Laasik selgitas usutluses Meditsiiniuudistele, et tegevuspõhise kuluarvestuse mudelit ehk kulupõhiseid hindu 100-protsendiliselt tervishoiuteenuste hinnakirja kopeerides ei saaks riik hinna kaudu tervishoiupoliitikat teha.

Abiminister Peeter Laasik selgitas usutlusesMeditsiiniuudistele- et tegevuspõhise kuluarvestuse mudelit ehkkulupõhiseid hindu 100-protsendiliselt tervishoiuteenustehinnakirja kopeerides ei saaks riik hinna kaudutervishoiupoliitikat teha.

Riik peab saama ju mõjutada- kas uus haigla ehitatakse Pärnussevõi hoopis Keilasse. Kui teenus sisaldab kõiki kulusid- siis riikei saa sisuliselt otsust mõjutada- vaid seda otsustaks hoopishaigla kui eraettevõtte omanik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708