10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi õed ja hooldajad töötavad kollektiivleppega

1. aprillist alates saavad TÜ kliinikumi õed ja hooldajad vastavalt 20. veebruaril sõlmitud kokkuleppele veidi rohkem palka.

1. aprillist alates saavad Tartu ülikooli kliinikumi õed jahooldajad vastavalt 20. veebruaril sõlmitud palgakokkuleppele veidirohkem palka.

20. veebruaril sõlmisid Eesti Keskastme TervishoiutöötajateKutseliit (EKTK- kliinikumi usaldusisik Iivi Luik)- MaarjamõisaHaigla ametiühing (juhatuse esimees Sirje Viilup) ja SA TÜK(juhatuse esimees Urmas Siigur) õdede ja hooldajatekollektiivlepingu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099