10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid vabanevad topelt aruannetest

Kuigi osa perearste on protesteerinud statistiliste aruannete andmete dubleerimise üle, jätkavad perearstid kokkuleppel tervisestatistikutega aruannete täitmist senisel kombel, kuni sotsiaalministeerium hakkab andmeid haigekassast võtma.

Kuigi osa perearste on protesteerinud statistiliste aruanneteandmete dubleerimise üle- jätkavad perearstid kokkuleppeltervisestatistikutega aruannete täitmist senisel kombel- kunisotsiaalministeerium hakkab andmeid haigekassast võtma.

Möödunud aastal soovisid Tallinna Perearstide Seltsi liikmedloobuda 2005. aasta meditsiinistatistika aruande esitamisest jasoovitasid sotsiaalministeeriumil võtta andmed haigekassaandmebaasidest- kuhu perearstid on need andmed juba esitanud.Perearstideni oli jõudnud info- et tehniliselt on haigekassaandmete kasutamine aruandluses täiesti võimalik. Paraku sisuliseltmitte.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099