24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide päevad taunisid viinakatku

Eelmisel nädalal, kui ühiskonnas arutati sotsiaalminister Jaak Aabi ettepanekut kehtestada riigis öine alkoholimüügi keeld ja neli alkoholivaba päeva aastas, peeti Tallinnas Salme kultuurikeskuses just alkoholi ja rahva tervise teemal Eesti arstide päevad.

Eelmisel nädalal- kui ühiskonnas arutati sotsiaalminister JaakAabi ettepanekut kehtestada riigis öine alkoholimüügi keeld ja nelialkoholivaba päeva aastas- peeti Tallinnas Salme kultuurikeskusesjust alkoholi ja rahva tervise teemal Eesti arstide päevad.

Neljapäevase konverentsipäeva üldteema oli “Kas viinakatk jätkubka 21. sajandil?” ning selle pearõhk oli alkoholi liigtarvitamisegakaasnevatel psühhiaatrilistel ja psühholoogilistel probleemidel.Reedel käsitleti lähemalt alkoholist põhjustatud seedetraktihaigusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099