24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Artur Linnu nimeline õpiraha sai jagatud

Sihtasutuse Geenikeskus poolt 2006/2007. õppeaastaks välja kuulutatud Artur Linnu stipendiumikonkursi võitsid Tartu Ülikooli geenitehnoloogia 1. aasta magistrandid Anna Balikova- Ene Reimann- Anastassia Runina ja Helin Räägel- Tartu Ülikooli molekulaar- ja rakubioloogia 1. aasta magistrant Vallo Varik ning Tallinna Tehnikaülikooli geenitehnoloogia 1. aasta magistrant Hanna Tulmin- teatas Eesti Geenikeskus aprilli algul.

Artur Linnu nimelisele kuuendale stipendiumikonkursile laekuskokku 21 taotlust. Stipendiumifondi nõukogu koosseisusemeriitprofessor Tiina Talvik (SA TÜK lastekliinik)- professorErkki Truve (Tallinna Tehnikaülikool)- akadeemik Richard Villems(Eesti Biokeskus) ja Maris Väli-Täht (SA Geenikeskus) vaataslaekunud taotlused läbi ja otsustas eraldada 2006/2007. õppeaastakskuus 15 000 krooni suurust Artur Linnu nimelist stipendiumi.

Taotluste läbivaatamisel peeti esmatähtsaks silmapaistvate õppe-ja teadustöö tulemustega magistrantide toetamist- edastas SAGeenikeskus oma pressiteates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708