24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nahaarstidel ja reumatoloogidel tuleb ühiskoosolek

Eesti Naha- ja Suguhaiguste Arstide Selts (ENSAS) ning Eesti Reumatoloogide Selts (ERS) peavad 28. aprillil kell 11.30 Tallinnas Viru keskuses ühiskoosoleku.

Korraldajate teatel käsitletakse ühiskoosolekul reumaatilistehaiguste nahamanifestatsioone; esmaseid kogemusi psoriaasi raviksefalizumabiga; takrolimuse kasutamist atoopilise dermatiidi-psoriaasi jt haiguste ravis; psoriaatilise artriidi kliinilisiaspekte jt teemasid. Külalislektoriteks on professorid SakariReitamo ja Markku Kauppi Soomest. Samuti on koosoleku kavasülevaade Itaalias Abano Termides peetud konverentsist “Nahk-reumatism ja autoimmuunsus”- mille teevad ITK reumatoloogid TõnuPeets ja Tiina Veldi.

Osavõtusooviga kolleegidel- kes ei ole ENSASi ega ERSi liikmed-palutakse hiljemalt 26. aprilliks teatada ENSASi sekretärileKristel Rodimale e-mailiga <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a> ningsaata ENSASi pangaarvele 10220006844014 200 krooni osavõtumaksu-märkides märksõnaks oma nime ja sõna “ühiskoosolek”. Tasuda võibsularahas ka kohapeal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099