24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus määrus muutis ravimite väljakirjutamise korda

23. aprillil jõustus sotsiaalministri määruse “Ravimite väljakirjutamise ja apteekidest väljastamise tingimused ja kord ning retsepti vorm” muudatus, mis on ilmunud Riigi Teataja Lisas nr 33, 598 20.04.2006.

23. aprillil jõustus sotsiaalministri määruse “Ravimiteväljakirjutamise ja apteekidest väljastamise tingimused ja kordning retsepti vorm” muudatus- mis on ilmunud Riigi Teataja Lisas nr33- 598 20.04.2006- teatas sotsiaalministeerium.

Ühele retseptile kirjutatakse välja üldjuhul kaheks kuuksvajalik ravimikogus. Ägeda haigestumise korral on võimalik ravimitvälja kirjutada ka ühe ravikuuri läbimiseks- samuti ei pea kahekskuuks vajalikku ravimikogust välja kirjutama ravi alustamisel võimuutmisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099