8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elites avati autahvlid suurannetajatele

9. aprillil avati Tartus Elite erakliinikus tänusein autahvlitega suurannetajatele, austusavaldusena nendele inimestele, kes on aidanud paljusid Eesti peresid.

9. aprillil avati Tartus Elite erakliinikus tänuseinautahvlitega suurannetajatele- austusavaldusena nendele inimestele-kes on aidanud paljusid Eesti peresid. Toetajate tänuseina avaskliiniku juhataja Andrei Sõritsa.

Suurimaks lastetute perede toetajaks on olnud heategijanatuntust kogunud professor Aino Järvesoo. Aastatel 2001- 2003 onväliseestlasest metseen Järvesoo annetanud 3-8 miljonit krooni-tänu millele tuli kunstliku viljastamise teel ilmale 156 last. AinoJärvesoo abiga osteti ka kunstliku viljastamise protseduuri jaoksvajalik laseraparatuur.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708