22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta parim tervisetoit on õuna-astelpajunektar

Eesti Toiduainetööstuse Liidu ja Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi koostöös läbiviidud konkursi Parim toiduaine 2006 võitis õlu Saku Kuld. Parim toit tervisele 2006 on Aura õuna-astelpajunektar- teatasid korraldajad.

Kokku osales tänavusel parima toiduaine valimise konkursil 137uut toodet 34 ettevõttelt- kellest kaheksa osales esimest korda-vahendas BNS. Osalesid toiduained- mis on toodud Eesti turuleajavahemikus 1. jaanuar 2005 kuni 1. märts 2006.

Alates 1994. aastast toiduainetööstuse liidu initsiatiivilläbiviidava toiduainete konkursi eesmärgiks on tutvustadatarbijatele uusi tooteid ja innustada tootjaid tegelematootearendusega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099