22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RAIVO PAAVO:

Alati on võimalik leida raha põhjendatud palgatõusuks

<strong>Alati on võimalik leida raha põhjendatudpalgatõusuks</strong>

Hoolimata sellest- kas Raivo Paavo jätkab riikliku lepitajanapärast oma esimese ametiaja lõppemist 10. juunil- jääbtervishoiutöötajatel ikka võimalus tänavu vaevaliselt algavatelpalgaläbirääkimistel vajadusel lepitajat kaasata. Nõnda- nagu seejuhtus kaks aastat tagasi- kui Raivo Paavo viis osapooled praegukehtiva palgaleppeni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708