22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet kutsus vaagima proviisori muutuva rolli üle

Ravimiameti 15. aastapäeva ürituste raames korraldatud konverentsil “Proviisori roll täna ja tulevikus” arutati apteekri töö eesmärke ja põhilisi ootusi ning mõtiskleti võimalike arengute üle Eestis ja maailmas.

Ravimiameti 15. aastapäeva ürituste raames korraldatudkonverentsil “Proviisori roll täna ja tulevikus” arutati apteekritöö eesmärke ja põhilisi ootusi ning mõtiskleti võimalike arenguteüle Eestis ja maailmas.

4. mail Tallinnas Olümpia hotelli konverentsisaalis peetudkonverentsi esimeses- teaduslikku lähenemist käsitlevasettekanneteplokis said sõna Åbo Akademi sotsiaalse farmaatsiaprofessor John Lilja ning farmaatsiamagister proviisor Daisy Volmer(TÜ farmaatsia instituut). Koostööpartnereid ja huvialagruppeesindasid teises konverentsiplokis Toomas Kariis (Eesti ArstideLiit)- Anne Veskimeister (Eesti Patsientide Esindusühing)- EestiLoomaarstide Ühingu president Paul-Fridjoff Mõtsküla- Nycomed SefaAS tegevdirektor Ants Nurk ja TÜ tervishoiukorralduse professorRaul Kiivet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708