22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalminister: palgad tõusevad

Tervishoiutöötajad andsid veebruaris ja märtsis oma ettepanekud alampalgaläbirääkimisi alustada, jäädes ootama kolmanda osapoole, valitsuse vastust. Sotsiaalminister Jaak Aab, miks läbirääkimised pole alanud?

<strong>Tervishoiutöötajad andsid veebruaris ja märtsis omaettepanekud alampalgaläbirääkimisi alustada- jäädes ootama kolmandaosapoole- valitsuse vastust. Sotsiaalminister Jaak Aab- miksläbirääkimised pole alanud?</strong>

"Keegi pole keelanud kahepoolseid läbirääkimisi alustadahaiglate liidul ja töövõtjatel. Neil on kohustus seda teha. Näiteksõdede liit käis minu juures ja tutvustasin tookord plaani- millinevõiks olla valitsuse delegatsiooni roll.<br />Nüüd on see ka valitsuskabinetis kinnituse leidnud- et me näemeläbirääkimisi kaheetapilisena: kõigi huvipooltega üritame teharahastamise üldpõhimõtete osas raamleppe - kas see tuleb või eitule või mis sisuga- sõltub sellest seltskonnast. Ja edasi tulevadjuba kahepoolsed alampalgaläbirääkimised- kus osalevad haiglateliit kui tööandja- valitsus kui tööandja - aga valitsus on tööandjaainult 2-5 protsendile tervishoiutöötajatest."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099