5. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HIV-positiivne võib sattuda igasse haiglasse

Tallinna linna sotsiaal- ja tervishoiuameti algatusel pidasid Ida-Tallinna ja Lääne-Tallinna keskhaigla ühise konverentsi, mille teemaks valiti aids.

Tallinna linna sotsiaal- ja tervishoiuameti algatusel pidasidlinna haiglad- Ida-Tallinna (ITK) ja Lääne-Tallinna keskhaigla(LTKH) ühise konverentsi- mille teemaks valiti aids. Ühistekliinilis-patoanatoomiliste konverentside sari saab jätku sügisel-septembris on teemaks sepsis- oktoobris päevakirurgia ningnovembris silmakirurgia.

“Avame sarja raske teemaga- aga aids puudutab meie keskelelavaid inimesi- keda peame aitama-” ütles avasõnas linna sotsiaal-ja tervishoiuameti tervishoiuosakonna juhataja Ene Tomberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099