5. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koolitöötajate seas tuleb tõsta teadlikkust epilepsiast

Epilepsiaga lapsed ei saa rakendada oma täit potentsiaali kooliõpetajate vähese teadlikkuse tõttu sellest, millist mõju võib see seisund koolitööle avaldada. Hinnang selgub küsitlusest, mille tulemused avaldati Suurbritannia epilepsianädalal.

Epilepsiaga lapsed ei saa rakendada oma täit potentsiaalikooliõpetajate vähese teadlikkuse tõttu sellest- millist mõju võibsee seisund koolitööle avaldada. Hinnang koorub välja küsitlusest-mille tulemused avaldati Medical News Today teatel maikuusSuurbritannia epilepsianädala raames.

Heategevusorganisatsiooni Epilepsy Action poolt küsitletud põhi-ja keskkooliõpetajatest hindas vähem kui veerand enda teadmisiepilepsia kohta headeks. Pea pool tunnistas aga- et epilepsia võibtõsiselt mõjutada lapse õppeedukust; kolm neljandikku uskus- etepilepsia mõjutab lapse suhteid kaasõpilastega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708