5. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseedendus jõuab kriitilise massini

9. juunil teletorni konverentsikeskuses peetaval tervise edenduse konverentsil “Inimressurss rahva tervises” juhatab sotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna juhataja Ülla-Karin Nurm töötuba teemal “Kuidas tagada kriitilist massi tervise edendamises”.

9. juunil Tallinnas teletorni konverentsikeskuses peetavaltervise edenduse konverentsil “Inimressurss rahva tervises” juhatabsotsiaalministeeriumi rahvatervise osakonna juhataja Ülla-KarinNurm töötuba teemal “Kuidas tagada kriitilist massi terviseedendamises”.

Ülla-Karin Nurme hinnangul on üsna varsti Eestis saabumasmurrang tervist edendava mõttelaadi omaksvõtmises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099