19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti riik tasub patsientidele Gliveci

Samal ajal, kui müeloidse leukeemia kallis ravim Glivec (imatiniib) lülitatakse haigekassa ravimite nimekirja täissoodustusega, jääb soodusravimite nimekirjast välja senisest rohkem, ligi 500 ravimit.

Samal ajal- kui müeloidse leukeemia kallis ravim Glivec(imatiniib) lülitatakse haigekassa ravimite nimekirjatäissoodustusega- jääb soodusravimite nimekirjast välja senisestrohkem- ligi 500 ravimit.

Sotsiaalministeeriumi ravimipoliitika juhi kt Andre Vetkakinnitas- et ligi 500 ravimi loetelust väljaarvamine ja Glivecikompenseerimise alustamine alates 1. juulist pole omavahel seotud."Loetelust arvati välja pakendid- mida valdavalt enam ei turustataning seetõttu ei tekita väljaarvamised haigekassa kokkuhoidu-”selgitas Vetka.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099