19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JAAN EHA- REIN TEESALU- MIHKEL ZILMER:

Kas arteriograafi kasutamine kliinilises praktikas on piisavalt tõestatud?

<strong>Kas arteriograafi kasutamine kliinilises praktikas onpiisavalt tõestatud?</strong>

Täname Meditsiiniuudiste (MU) toimetust ja ajakirjanik AitaNurgat huvitava ning väga aktuaalse meditsiiniteema käsitlemiseeest (vt 6. juuni Meditsiiniuudistes ilmunud artiklit “Arteriograafmõõdab koos vererõhuga arterite vanust” - <em>Toim</em>.). Ka varemon ajaleht arterite muutuste varasele hindamisele tähelepanupööranud- viimane suurem selleteemaline kirjutis oli ülevaade kahenoore teadlase Jaak Kalsi ja Priit Kampuse väitekirjadekaitsmisest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708