19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KODUVISIIT: Traditsioonidega Narva haigla

Eri ajastutel ehitatud mitmekorpuselise Narva haigla puhul köidab pilku ennekõike 1913. aastal, Romanovite dünastia 300. aastapäevaks valminud hoone. Fassaadil on ka vastav kiri: 300 let doma Romanovõh. Tartlasele õhkub siit midagi tuttavlikku. Aga muidugi – arhitekt Vladovski kavandas ka Maarjamõisa neuroloogiamaja.

Eri ajastutel ehitatud mitmekorpuselise Narva haigla puhulköidab pilku ennekõike 1913. aastal- Romanovite dünastia 300.aastapäevaks valminud hoone. Fassaadil on ka vastav kiri: 300 letdoma Romanovõh. Tartlasele õhkub siit midagi tuttavlikku. Agamuidugi - arhitekt Vladovski kavandas ka Maarjamõisaneuroloogiamaja.

“Omal ajal ehitati Narva haigla Kreenholmi manufaktuuri töölistejaoks. Siis oli ta väga progressiivne ehitis. Vladovski käisPrantsusmaal vaatamas- kuidas sealsed hospidalid välja näevad.Usun- et see hoone peab veel 100 aastat vastu-” prognoosib SA NarvaHaigla juhatuse esimees Olev Silland.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099