19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kullamaa ei ole leidnud endale uut hambaarsti

Ajakirjanike liidu korraldatud pressipäeval Läänemaal Kullamaa vallas tutvustas vallavanem Üllar Aruksaar kohalikke vaatamisväärsusi ning rääkis, mis vallaelanikele kõige enam rõõmu ja mis muret valmistab; suure probleemina jäi kõlama see, et vallal pole enam hambaarsti.

Eesti Ajakirjanike Liidu korraldatud pressipäeval 7. juunilLäänemaal Kullamaa vallas tutvustas vallavanem Üllar Aruksaarkohalikke vaatamisväärsusi ning rääkis- mis vallaelanikele kõigeenam rõõmu ja mis muret valmistab; suure probleemina jäi kõlamasee- et vallal pole enam hambaarsti.

Kullamaa on kaunis koht- millele annab tuge kihelkonnakeskuseväärikas kultuurilugu alates kiriku aias olevast Eesti vanimastrõngasristist ja siit pärit Rudolf Tobiasest kuni praegustearvukate huviringideni nii koolis kui renoveeritud kultuurimajas.Erinevalt paljudest teistest maakeskustest on Kullamaakõrghaljastatud ja hooldatud- siin on alles isegi suur kooliaed-kus õpilastele jätkub eakohast tegevust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099