19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu võimutorm mõjus haiglale tervistavalt ja karastavalt

Pisut liialdades võib öelda, et Pärnu haigla juhatus rehabiliteeriti 2006. aasta kevadel. Vahetult enne Pärnu haigla kolimist hakkas kaitsepolitsei uurima Pärnu haigla juhatuse liikmete tegevust riigihangete korraldamisel ja leidis aasta hiljem, et keegi pole ametiseisundit kuritarvitanud. Haiglajuht Urmas Sule räägib, mida tähendas haigla juhtkonna aastane võimuvaakum temale ja Pärnu haigla töötajatele.

Pisut liialdades võib öelda- et Pärnu haigla juhatusrehabiliteeriti 2006. aasta kevadel. Vahetult enne Pärnu haiglakolimist hakkas kaitsepolitsei uurima Pärnu haigla juhatuseliikmete tegevust riigihangete korraldamisel ja leidis aastahiljem- et keegi pole ametiseisundit kuritarvitanud.

Haigla nõukogu- mille poliitiline koosseis on viimase aastajooksul kaks korda muutunud- ei suutnud aga seitse kuud otsustada-kas ja kellega haigla juhatuse liikmetest pikendada töölepingut.Aprilli algul teatas nõukogu- et järgmised viis aastat jätkavadPärnu haigla juhatuses senised juhid: Urmas Sule- Karl Kukk- VeikoVahula ja Külvar Mand.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099