14. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kroonilise C-hepatiidi ravijuhis jõudis tegelikule elule järele

Ligi 70 gastroenteroloogi ja infektsionisti pidasid Viljandis viljaka seminari, kus võtsid vastu kroonilise C-hepatiidi ravijuhise kaasajastatud versiooni ja arutasid kroonilise B-hepatiidi ravijuhist, arutasid haigusjuhtusid ning puhkasid.

Ligi 70 gastroenteroloogi ja infektsionisti pidasid Viljandisviljaka seminari- kus võtsid vastu kroonilise C-hepatiidiravijuhise kaasajastatud versiooni ja arutasid krooniliseB-hepatiidi ravijuhist- arutasid haigusjuhtusid ning puhkasid.

Eesti Gastroenteroloogide Seltsi (EGS) ja Eesti InfektsionistideSeltsi (EIS) 3.-4. juunini peetud ühisele seminarile“Viirushepatiidid - ravikogemus Eestis” andis hoo sisse krooniliseC-hepatiidi kaasajastatud ravijuhise arutelu EGSi esimehe- TÜkliinikumi gastroenteroloogia vanemarst-õppejõu Riina Salupere ningIda-Tallinna keskhaigla gastroenteroloogi Benno Marguseeestvedamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099