14. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik õhutab 750 naist aastas viljatusravile

1. septembrist hakkab haigekassa vastu võtma avaldusi kehavälise viljastamise jaoks vajalike retseptiravimite hüvitamiseks.

1. septembrist hakkab haigekassa vastu võtma avaldusi kehaväliseviljastamise jaoks vajalike retseptiravimite hüvitamiseks- teatabhaigekassa oma veebilehel.

15. juunil riigikogus vastu võetud “Kunstliku viljastamise jaembrüokaitse seaduse täiendamise seaduse” järgi tekib kuni40-aastastel ravikindlustatud naistel võimalus taotleda osalisthüvitist kuni kolme kehavälise viljastamise protseduuri jaoksvajalike ambulatoorselt kasutatavate retseptiravimite eest.Riigieelarves on selleks tänavu ette nähtud 10 miljonit krooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099