14. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus kolib HIVi nõustamiskabinet

Seoses SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lina tn kinnistu (aadressil Tartu linn- Lina 4- 6- 7- 8- 9- 11 ja Aleksandri 32) müügiga osaühingule Aurorette kolivad seal asunud sisekliiniku nakkushaiguste osakond ja Tartu HIVi nõustamiskabinet uude kohta.

Nakkushaiguste osakonna uued ruumid avatakse augusti keskelaadressil Riia 167 asuvas kliinikumi hoones. Alates 24. augustisthakkab samas paiknema ka Tartu HIVi nõustamiskabinet. Kabinetitelefoninumber (742 7611) ja lahtiolekuajad jäävad samaks (vtalltoodud väljavõtet.)

Nõustamiskabineti tööd rahastab Tervise Arengu Instituut(HIV-testid- nõustamisteenus ja vajalikud materjalid). Süstivatenarkomaanide hepatiitide vabatahtlikku diagnostikat rahastab Tartulinn.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099