28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EERO MERILIND:

Tervishoiu arengutest eelseisvate parlamendivalimiste künnisel

<strong>Tervishoiu arengutest eelseisvate parlamendivalimistekünnisel</strong>

<br />Riigikogu valimised tuleva aasta märtsis sunnivad erakonditähelepanu pöörama tervishoiule ning inimeste heaolule laiemasmõttes. Parteide ajutrustid hakkavad mõtteid arendama ningarutusele tulevad nii uued stsenaariumid kui ka nostalgilisedideed. Kõik positiivne vajaks tähelepanemist ja arutelu- sõltumatasellest- kummalt poolt ettepanek tuleb.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708