Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
PILK KÖÖGIS: Kümme eri toitu korraga
Maarjamõisa haigla köögis teeb igaüks oma tööd, 60 kilomeetrit tunnis, vabandab kokk Linda Toomiste lühikest vestlust ajakirjanikuga lõpetades.
Maarjamõisa haigla köögis teeb igaüks oma tööd- 60 kilomeetrittunnis- vabandab kokk Linda Toomiste lühikest vestlustajakirjanikuga lõpetades.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Meditsiiniuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.