28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK KÖÖGIS: Kümme eri toitu korraga

Maarjamõisa haigla köögis teeb igaüks oma tööd, 60 kilomeetrit tunnis, vabandab kokk Linda Toomiste lühikest vestlust ajakirjanikuga lõpetades.

Maarjamõisa haigla köögis teeb igaüks oma tööd- 60 kilomeetrittunnis- vabandab kokk Linda Toomiste lühikest vestlustajakirjanikuga lõpetades.

Naeratusega öeldud sõnadeks sunnivad kokka tihedalt kavandatudtööd- et toit kolm korda päevas õigel ajal patsiendile laualejõuaks. “Üksi ei tee siin midagi-” tõrgub Tartu ülikooli kliinikumitoitlustusteenistuse tsentraalköögi kokk Linda Toomiste esmalt omaisiku esiletoomise vastu. Ka pildi peale kutsub taenesestmõistetavalt selle vahetuse kõik kolm kokka.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099