11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tervise infosüsteemis on veel palju selgusetut

Eesti E-tervise Sihtasutus korraldas augusti teisel poolel kolm regionaalset konverentsi, kus tutvustati E-tervise infosüsteemi põhimõtteid ja räägiti E-tervise seaduse loomisest ja ajakavast.

Eesti E-tervise Sihtasutus korraldas augusti teisel poolel kolmregionaalset konverentsi- kus tutvustati E-tervise infosüsteemipõhimõtteid ja räägiti E-tervise seaduse loomisest jaajakavast.

Tartus Atlantise konverentsikeskuses toimunud konverentsil andisülevaate patsiendiandmete kasutamise reegleid sätestavatestE-tervise seaduse teesidest seaduseelnõu ettevalmistaja Ants Nõmperadvokaadibüroost Raidla ja Partnerid. Ettekandega digitaalseterviseloo infosüsteemi kasutamise eetilistest aspektidest esinesTÜ meditsiiniteooria ja -eetika dotsent Andres Soosaar. Andmekaitseteemal rääkis õigusspetsialist Eneken Tikk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099