11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juurdeehitus võimaldab Viljandi haiglamaja renoveerida

Viljandi haigla loodab Norra ja EMP finantsmehhanismide abiga alustada juurdeehitust.

Viljandi haigla loodab Norra ja EMP finantsmehhanismide abigaalustada juurdeehitust- teatas haigla kommunikatsioonijuht KüllikeHeide.

Haigla funktsionaalne arengukava- mille sotsiaalminister tänavujuunis kinnitas- näeb ette haigla rekonstrueerimise olemasolevatehoonete baasil. Kolmekorruseline juurdeehitus võimaldab luua praegupuuduvad funktsionaalsed seosed erakorralise meditsiini-statsionaarse ravi ja diagnostika ruumigruppide vahel- edastasHeide.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099