11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli aasta avas inauguratsioon

28. augustil kirjutas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli (TTK) rektor Anneli Kannus alla ametivandele ning sai kõrgkooli nõukogu poolt volitatud liikme Mare Remmi käest kaela ametiraha, alustades nõnda oma esimest ametiaega Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektorina.

28. augustil kirjutas Tartu Tervishoiu Kõrgkooli (TTK) rektorAnneli Kannus alla ametivandele ning sai kõrgkooli nõukogu pooltvolitatud liikme Mare Remmi käest kaela ametiraha- alustades nõndaoma esimest ametiaega Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektorina.

Anneli Kannus nentis oma inauguratsioonikõnes- et mööduv aastaoli kooli jaoks raske ja rahutu- aga samas võib seda aastatnimetada üleminekuperioodiks- sest muututi ju TartuMeditsiinikoolist Tartu Tervishoiu Kõrgkooliks. “Ühest koolist eisaa teha teise kooli koopiat- kuid tarkadelt inimestelt ja headesttegudest tuleb õppida-” lausus Kannus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708