25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Emakakaelavähki haigestumist võib ennetada

Alljärgnevas intervjuus räägib Tartu ülikooli kliinikumi naistearst Terje Raud emakakaelavähi põhitekitaja inimese papilloomiviiruse (HPV) eri tüüpidest, nakatumise riskifaktoritest ja emakaelavähki haigestumise ennetusmeetoditest.

Alljärgnevas intervjuus räägib Tartu ülikooli kliinikuminaistearst Terje Raud emakakaelavähi põhitekitaja inimesepapilloomiviiruse (HPV) eri tüüpidest- nakatumise riskifaktoritestja emakaelavähki haigestumise ennetusmeetoditest.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708